Kje se nahajamo?

Nastanitveni objekt je obkrožen s prečudovito naravo in mirom, nahaja pa se 2 km od središča Radovljice in 8 km od Blejskega jezera. Je idelen kraj za sprostitev, izvajanje raznih športnih dejavnosti, uživanje v kulinarični ponudbi priznanih slovenskih kuharskih mojstrov, okušanje vina in lokalnih dobrot, oglede bližnjih mest in še mnogo drugega. Če želite aktivnejši dopust, lahko izbirate med številnimi potmi, primernimi za sprehode, pohodništvo, kolesarjenje, plezanje in jahanje, rafting, zip line ali panoramskimi poleti z ogledom našega najvišjega vrha Triglava, Blejskega in Bohinjskega jezera, ter drugega čudovitega gorovja.

47 heaven apartma 4*

Vila 47 heaven je samostojna trinadstropna hiša, obdana z zelenjem in velikim vrtom, pripada pa ji tudi parkirišče, namenjeno gostom. Nastanitev se oddaja v celoti in lahko sprejme do 8 oseb. V sklopu nastanitve je mogoča uporaba zasebnega wellnessa, vinska klet in solna soba pa sta na voljo po predhodnem naročilu oz. dogovoru.

Pritličje

Pritličje ima zasnovo odprtega sprejemnega prostora z vsemi ključnimi informacijami, iz katerega gostje dostopajo do nastanitve, solne sobe in wellness prostorov (savna z izhodom v jakuzzi, sprostitvena soba in plavalni bazen).

Prvo nadstropje

V prvem nadstropju je apartma, ki vključuje kuhinjo z jedilnico, dnevni prostor s pomožnimi ležišči in izhodom na balkon, spalnico z veliko zakonsko posteljo in kopalnico. Gostom so na voljo vsi potrebni kuhinjski pripomočki, brisače in kopalni plašči. Nastanitev je opremljena s klimatsko in ogrevalno napravo v vsakem prostoru ter TV sprejemnikom.

Drugo nadstropje

Po stopnišču v drugo nadstropje se dostopa do druge nastanitve s kuhinjo in jedilnico, dnevnim prostorom s pomožnim leziščem in izhodom na balkon, veliko spalnico, predprostorom in kopalnico. Gostje lahko iz kopalnice in spalnega dela iztopajo na balkon. Gostom so na voljo vsi potrebni kuhinjski pripomočki, brisače in kopalni plašči, klimatska in ogrevalna naprava v vsakem prostoru naprava ter TV sprejemniki.